Juridische mededelingen

WaluPack Services
211, rue de Hermée B-4040 Herstal – België
Tél: +32 4 240 41 90 | Fax: +32 4 240 41 93
Administrator: De Heer Bernard Rongvaux
R.C.N° 21 14 73 Liège
Btw-nummer: : BE 478 195 152

Inhoud van de website

De auteur van de website geeft geen garantie voor de juistheid en de volledigheid van de inhoud van de informatie op deze website en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik ervan door de bezoeker. De informatie op deze website is niet bindend en
kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Verwijzingen en hyperlinks

De auteur van de website kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites waar een hyperlink naar verwijst of van websites die naar zijn website verwijzen. De auteur van deze pagina’s is als enige verantwoordelijk voor de inhoud.

Intellectuele-eigendomsrechten

De auteur van deze website beoogt de auteursrechten van alle gepubliceerde elementen (afbeeldingen, logo’s, animaties en teksten) te eerbiedigen en voor zover mogelijk gebruik te maken van elementen die hij zelf heeft gecreëerd of die rechtenvrij zijn. De rechten op deze inhoud zijn voorbehouden aan de auteur van de website. Voor het kopiëren of gebruiken van elementen van de website in andere online of gedrukte publicaties is dan ook de uitdrukkelijke toestemming van de auteur vereist.