Technische
Informatie

Verpakken, beschermen, stuwen, schokbestendig maken, verzegelen, enz. Elk geval is uniek! WaluPack Services bestudeert uw aanvraag en ontwerpt een verpakking op maat voor uw productendankzij unieke vakkennis, een uitgebreid assortiment aan verpakkingsproducten en uitgebreide mogelijkheden tot personalisering.

Traceerbaarheid

Alle door WaluPack Services gemaakte industriële verpakkingen kunnen worden uitgerust met een radiofrequentie-identificatiesysteem (RFID).

Dankzij een geïntegreerde chip maakt de RFID-technologie het mogelijk om een voorwerp te identificeren, het te volgen en op afstand de kenmerken te kennen.

De in de tags opgeslagen informatie kan naargelang van uw wensen worden gepersonaliseerd: eigenschappen van het verpakte product, serienummer, bestemming en zelfs de gegevens van de te contacteren verzekeraar in het geval van problemen!

WaluPack Services : Traceerbaarheid - RFID

Stuwmaterialen

WaluPack Services biedt verschillende stuwmaterialen om uw kwetsbare producten te beschermen en vast te zetten. Stuwmaterialen dempen daarnaast ook schokken tijdens het transport.

Stuwen met Hout

WaluPack Services : Stuwen met hout

Stuwen met Schuim

WaluPack Services : Stuwen met schuim

Temperatuursensor

Om de temperatuur of de luchtvochtigheid binnen in uw verpakkingen te meten, kan WaluPack Services deze voorzien van een temperatuursensor.

Accessoires

U kunt uw industriële verpakkingen ook uitrusten met diverse accessoires:

Ventilatierooster

WaluPack Services : Ventilatierooster

Spansluitingen

WaluPack Services : spansluitingen

Documenthouder

WaluPack Services : documenthouder