Enkele
Voorbeelden

Bekijk enkele voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten. Uniek, bijzonder, enorm, gigantisch, uitzonderlijk… Vele bedrijven vertrouwen al op ons! Deze projecten bewijzen dat wij elke vorm van industriële houten verpakkingen kunnen verwezenlijken op basis van uw verpakkingsvraag.

07/06/2018 – Een op maat gemaakt dekzeil voor een open top container

Over het algemeen zijn open top containers identiek aan standaard containers met als enkel verschil dat deze geen vast dak hebben, maar een dekzeil. In dit geval stak het product boven de rand van de container uit. WaluPack Services heeft daarom een dekzeil op maat gemaakt zodat de lading toch beschermd zou zijn.

09/06/2018 – Bescherming van een “skid” met krimpfolie van 300 micron

De folie past zich perfect aan de vormen en de afmetingen van uw producten aan en beschermt ze tegen uv-stralen en slecht weer. Het gebruik van krimpfolie is een goede aanvulling op de bescherming die wordt geboden door de houten kist. Het is soms, net als in dit geval, zelfs mogelijk dat de krimpfolie de houten kist vervangt wanneer uw product verder geen extra bescherming nodig heeft.

26/04/2017 – Bescherming van nodulaire gietijzeren buizen voor luchtvervoer

WaluPack Services heeft een speciale verpakking gemaakt voor de bescherming van deze nodulaire gietijzeren buizen tijdens hun vervoer. Zij zullen namelijk 4.000 kilometer per vliegtuig afleggen om in Doha (Qatar) te worden afgeleverd. Deze van cement en gietijzer gemaakte buizen hebben unieke eigenschappen die ze zeer geschikt maken om water onder druk te transporteren.

14/08/2016 – Productie van zeewaardige “distributiekisten” voor koper “coils”

WaluPack Services heeft deze distributiekisten gemaakt voor het beschermen van koper “coils”, ofwel spoelen in het Nederlands, tijdens het vervoer per schip. Deze kisten zijn speciaal ontworpen voor de distributie van goederen. Ze kunnen meerdere malen hergebruikt worden en zijn daardoor zowel vanuit economisch als ecologisch oogpunt een aanwinst. Het betreft een verantwoorde verpakkingsoplossing, ideaal voor uw retourlogistiek en voor het optimaliseren van uw verpakkingsretouren.

05/03/2016 – Zeewaardige verpakking van een “gas flare” van buitengewone afmetingen

“Gas flare”, ofwel fakkel in het Nederlands, is de term voor de grote metalen torens die gebruikt worden voor het verbranden van de resten aardgas die op verschillende momenten vrijkomen bij de winning van olie en aardgas. WaluPack Services heeft de verpakking gemaakt voor de verzending van een dergelijke fakkel per schip. Na verpakking waren de afmetingen van het pakket 398 x 398 x 420 cm.

17/02/2016 – Stuwen op een flat rack container

WaluPack Services heeft verpakkingen gemaakt van deze producten en heeft deze gestuwd op een “flat rack”. De flat rack container heeft geen vaste zijwanden of dak. Dit type container wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van zware en/of volumineuze ladingen.

11/12/2015 – Stutten van een oven ter bescherming tijdens transport

Hoewel het werk van een industrieel verpakker vooral bestaat uit het werken aan de buitenkant van de producten, kan het soms voorkomen dat de binnenkant beschermd moet worden! Zo moest deze oven gestut worden om hem te beschermen tijdens het transport naar een in Parijs gevestigd bedrijf.

29/12/2014 – Zeewaardige verpakking van een walrus… het toppunt!

Dit kunstwerk moest naar het buitenland verscheept worden. Het werd daarom tegen corrosie beschermd met behulp van een heat-seal hoes.

16/04/2014 – Een reusachtige zeewaardige verpakking van 50.500 kg

WaluPack Services heeft een echt wel reusachtige verpakking gemaakt! Er moest een roestvrijstalen tank van 39.500 kg worden ingepakt om deze te beschermen tijdens het vervoer over zee. De duizelingwekkende afmetingen van de houten kist: 1.745 x 470 x 309 cm. Het uiteindelijke brutogewicht (inclusief verpakking) van deze lading was 50.500 kg!